5 Guardamobles en Bilbao | Bluespace.ES
Truca gratis al
900 250 900
de dilluns a diumenge
Et truquem ara
Et truquem ara
Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace
o truca'ns gratis al 900 250 900
Demana informació
Respondrem la teva sol·licitud el més aviat possible dins de les següents 24 h.
Com et podem ajudar avui?
Les teves dades personals
Si us plau introdueixi un valor bon.
¿Com prefereixes que et contactem?
Servicio de Guardamuebles en Bilbao
A Biscaia podràs descobrir fins a cinc centres guardamobles Bluespace. Tres d'aquests magatzems es troben a la ciutat de Bilbao i dos més als afores. Si esteu interessats en deixar o emmagatzemar els vostres mobles durant un període de temps i no saps on, nosaltres t'ajudem.

Què és un guardamobles?



Els guardamobles són magatzems on poder deixar els mobles que no facis servir. Moltes vegades, ja sigui per una mudança, per una reforma o per qualsevol altre motiu, ens veiem obligats a buidar casa nostra, la nostra empresa o la nostra oficina.


Desar els mobles, per la seva mida, no sol ser una tasca fàcil. Tot i això, gràcies a Bluespace aquesta tasca serà una mica més senzilla a causa del servei de guardamobles.

Aquesta important tenir en compte que aquest servei pot ser una gran eina per a empreses, sigui quina sigui la seva mida. A Bluespace podràs trobar magatzems de diferents mides i espais adaptables on podràs guardar material d'oficina, mobles en desús o qualsevol tipus d'objecte relacionat amb la feina.


Serveis addicionals de Bluespace a Bilbao



En total hi trobem fins a quatre centres Bluespace a Bilbao i la seva àrea metropolitana. D'una banda, en plena ciutat en podràs trobar un al barri de Sant Adrià (al costat d'Iberdrola Larraskitu) i dos a Bolueta (un a Miraflores i un altre a la carretera que va des de Bilbao fins a Galdácano). D'altra banda, els que es troben a localitats properes són: Ballonti (a la Vall de Trápaga ia prop del centre comercial Ballonti) i Barakaldo (prop del metro de Bagatza).


És important tenir en compte que tots els guardamobles de Bluespace tenen molts avantatges: accés durant tots els dies de l'any, un sistema de seguretat de qualitat, aparcament gratuït i de fàcil accés, etc.


Serveis addicionals de Bluespace a Bilbao



Com segur ja saps, a més del servei guardamobles, també oferim altres serveis addicionals. Els més coneguts són el servei de mudances i el servei de trasters. Pel que fa al primer, el servei de mudances, podem dir que ens encarreguem de tot allò relatiu a la mudança; l'embalatge, el transport a pràcticament qualsevol lloc del món i l'emmagatzematge dels teus estris i fos necessari.


Pel que fa al segon, el servei de trasters, gràcies aquest podràs emmagatzemar tota mena d'objectes i mercaderies. Això ho fa apte per a tota mena de persones: particulars, famílies, autònoms o fins i tot empreses.


Un altre aspecte a destacar, com ja hem comentat, és que podràs trobar diferents mides de guardamobles. Gràcies a això no hauràs de pagar per grans espais que mai no arribaràs a omplir.


En cas que tinguis algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels canals que posem a la teva disposició perquè un dels nostres professionals pugui estudiar el teu cas i pugui oferir-te la millor solució.
¿Necesitas ayuda?
Llámanos GRATIS de lunes a viernes de 9 h a 20 h, sábados de 10 h a 20 h y domingos de 11 h a 20 h.
900 250 900
O si ho prefereixes et truquem nosaltres ara
Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace
Si ja ets client truca al 900 250 900
Tancar

Aconsegueix un pressupost immediat
i un descompte de fins a un

Et truquem ara

*Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace