Mudances Barcelona - Transport i Seguretat - Bluespace
Truca gratis al
900 250 900
de dilluns a diumenge
Et truquem ara
Et truquem ara
Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace
o truca'ns gratis al 900 250 900
Mudances Barcelona
Mudances Barcelona amb Bluespace

Has trobat nou pis a Barcelona i has de fer una mudança? Estàs reformant casa teva i necessites mantenir els teus mobles en un lloc segur per un temps?

Podem ajudar-te amb tot allò que necessitis. Bluespace disposa d´una xarxa de centres, que facilita les mudances a Barcelona. Oferim servei d´embalatge, transport i emmagatzematge, al millor preu amb les mudances. Amb la vostra mudança Barcelona oferim l’embalatge, amb les caixes automuntables i de gran qualitat. El transport de les teves coses ho fem nosaltres. A més del nostre servei demmagatzematge per a totes les teves coses.

Mudar-te amb Bluespace és així de fàcil
Embala els teus objectes
T´oferim material d´embalatge a la nostra botiga o consulta el nostre servei d´embalatge professional.
Et recollim les teves coses
Venim a casa teva amb el nostre equip professional de mudances de dilluns a diumenge.
Desa-ho a Bluespace
Guardem les teves coses el temps que necessitis o te les portem a casa teva.
Obté el teu pressupost sense compromís

Envia’ns la teva consulta i respondrem en menys de 30 minuts

Quin tipus de mudança necessites?
Les teves dades personals
Si us plau introdueixi un valor bon.
¿Com prefereixes que et contactem?
Responem les teves preguntes
 • Quin preu te una mudança a Barcelona amb Bluespace?
  El servei professional de mudances a Barcelona varien en funció del nombre de pertinences i la distància a què es realitza. Contacta sense compromís i t´oferirem una tarifa ajustada a les teves necessitats.
 • Cobreixen també tota la seva àrea Metropolitana?
  Sí, el servei de mudances de Bluespace és present tant a Barcelona com a totes les localitats pertanyents a l'àrea metropolitana.
 • Quant temps fa falta per començar la meva mudança a Barcelona?
  Des del moment de l'aprovació del nostre pressupost, en un marge de dies podem tenir preparat el nostre equip per fer la mudança a Barcelona.
 • Com és l'embalatge utilitzat per protegir les meves pertinences?
  L'equip de Bluespace realitza un embalatge professional de totes les teves coses. Destaquen les nostres caixes automuntables.
 • Puc fer la meva mudança de Barcelona a l'estranger?
  Sí, el servei de mudances de Bluespace a Barcelona cobreix altres països, tenim una llarga experiència en mudances internacionals.
 • Quin preu té llogar un traster durant la mudança a la zona de Barcelona?
  Pots contractar un traster Bluespace, de manera complementària a la teva mudança. El contracte de trasters és flexible i s'adapta alhora que ho necessitis.
Confia en els nostres professionals a Barcelona

Barcelona és una de les grans ciutats d´Espanya i la més gran de Catalunya. Per tant, és comú que la gent canviï tant de domicili com d'oficina. En aquests moments cal comptar amb el suport d'un equip professional que pugui ajudar-te a fer el trasllat.

Serveis que ofereix l´equip de mudances de Bluespace a Barcelona

Bluespace ofereix un servei complet de mudances a Barcelona. És a dir, ens encarregarem del transport de les teves coses des de Barcelona fins a qualsevol lloc del territori nacional o internacional. Així mateix, també ens ocuparem d'embalar totes les teves coses en caixes de gran qualitat, automuntables i reutilitzables. Per si no n'hi hagués prou, en el cas que així ho precisis, podrem emmagatzemar les teves coses el temps que necessitis. Això últim és un servei extra demmagatzematge i trasters.

A més d'aquests serveis, ens podem encarregar del muntatge i desmuntatge de mobles, realitzem mudances grans i petites, etc. Explica'ns quines són les teves exigències i nosaltres els donarem resposta.

Localitats de Barcelona on oferim el servei de mudances

Fem mudances tant dins com fora de la ciutat de Barcelona. A la ciutat podem recollir les teves coses, sigui quina sigui la teva zona: Ciutat Vella (El Raval, Barri Gòtic, La Barceloneta, etc.), Eixample (Sagrada Família, Sant Antoni, etc.), Sants, Montjuïc, Zona Franca, Poble Sec, Les Corts, Pedralbes, Sarrià, Vallvidrera, Tibidabo, Bonanova, Gràcia, Horta, Guinardó, Nou Barris (Trinitat Nova, Meridiana, Torre Baró, Roquetes, Porta, etc.), Sant Andreu, Sagrera, Navas, Diagonal , El Besòs, Poblenou, etc.

També podem fer la mudança si us trobeu a l'àrea metropolitana o als afores de la ciutat com, per exemple, a les següents localitats: Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Badalona , Santa Coloma de Gramenet i moltes més.

Equip professional

És important tenir en compte que el nostre equip està format per persones totalment qualificades i amb anys d'experiència al sector i que comptem amb una àmplia flota de vehicles. Això t'aportarà una tranquil·litat extra, ja que les teves coses estaran molt segures a les mans del nostre equip. Els nostres més de 15 anys al sector, ens avalen.

En cas que vulguis mudar-te de domicili o oficina a Barcelona, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres perquè et poguem explicar els nostres serveis i perquè et puguem oferir un pressupost ajustat al que necessites.

Tancar

Aconsegueix un pressupost immediat
i un descompte de fins a un

Et truquem ara

*Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace