Mudances Bilbao - Embalatge i Transport - Bluespace
Truca gratis al
900 250 900
de dilluns a diumenge
Et truquem ara
Et truquem ara
Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace
o truca'ns gratis al 900 250 900
Contactar per WhatsApp
Contacta'ns per WhatsApp
Mudances Bilbao – Biscaia
Mudances Bilbao – Biscaia amb Bluespace

Bluespace disposa d’una xarxa de centres que facilita les mudances a Bilbao. Oferim servei d´embalatge, transport i emmagatzematge, al millor preu amb les mudances.

Amb la vostra mudança a Bilbao oferim l’embalatge, amb les caixes automuntables i de gran qualitat. El transport de les teves coses ho fem nosaltres. A més del nostre servei demmagatzematge per a totes les teves coses.

Mudar-te amb Bluespace és així de fàcil
Embalatge
T’oferim les caixes automuntables més fàcils del mercat.
Transport
T’emportem les teves coses a casa.
Emmagatzematge
Guardem les teves coses el temps que necessitis.
DEMANA UN PRESSUPOST

Truca’ns GRATIS ara

900 250 900

o envia’ns la teva consulta sense compromís

Quin tipus de mudança necessites?
Les teves dades personals
Si us plau introdueixi un valor bon.
¿Com prefereixes que et contactem?
Responem les teves preguntes
 • Quin preu té una mudança a Bilbao amb Bluespace?
  El servei professional de mudances a Bilbao varien en funció del nombre de pertinences i la distància a què es realitza. Contacta sense compromís i t´oferirem una tarifa ajustada a les teves necessitats.
 • Les mudances a Bilbao cobreixen també tota la seva àrea Metropolitana?
  Sí, el servei de mudances de Bluespace és present a la ciutat de Bilbao ia totes les localitats properes. El nostre servei de mudances cobreix a més tot el territori nacional.
 • Quant trigo a contractar i fer la meva mudança a Bilbao?
  Des del moment de l'aprovació del nostre pressupost, en un marge de dies podem tenir preparat el nostre equip per a la realització de la teva mudança a Bilbao ciutat o rodalies.
 • Com és l'embalatge utilitzat per protegir les meves pertinences?
  L'equip de Bluespace realitza un embalatge professional de totes les teves coses. Destaquen les nostres caixes automuntables.
 • Puc fer la meva mudança de Bilbao a l'estranger?
  Sí, el servei de mudances de Bluespace a Bilbao, cobreix altres països, tenim una llarga experiència en mudances internacionals.
 • Quin preu té llogar un traster durant la meva mudança a la zona de Bilbao?
  Pots contractar un traster Bluespace, de manera complementària a la teva mudança. El contracte de trasters és flexible i s'adapta alhora que ho necessitis. Disposem de 5 centres de trasters a Biscaia.
Confia en els nostres professionals a Bilbao-Biscaia.

Tant si vius al centre de la ciutat de Bilbao com si vius a ciutats properes, Bluespace es pot encarregar de fer-te la mudança. Ens encarreguem de fer grans i petites mudances a particulars i empreses o autònoms.

En cas que tinguis alguna pregunta sobre els nostres serveis o vulguis més informació, pots acudir a algun dels cinc centres Bluespace que trobaràs a Vizkaia, trucar-nos per telèfon o escriure'ns a través del formulari de contacte. Un membre del nostre equip t'explicarà tot allò que vulguis saber.

Oferim un servei de trasters a Bilbao, completementeria, per si necessites guardar les teves coses temporalment oa llarg termini.

Serveis que ofereix l´equip de mudances de Bluespace

El servei de mudances a Bilbao de Bluespace és integral, ja que ens encarreguem de l'embalatge amb caixes d'alta qualitat i del transport tant a territori nacional com internacional. És a dir, oferim serveis de mudances nacionals des de Bilbao o rodalies a altres ciutats d'Espanya i altres països.

Així mateix, en cas que contractis el servei addicional d'emmagatzematge i trasters, podem guardar les teves coses, de manera provisional, el temps que necessitis. Si ho necessites, també ens podem encarregar d'altres serveis, com el muntatge i el desmuntatge de mobles.

Localitats on oferim el servei de mudances

A Bilbao, podem empaquetar i recollir les teves coses a qualsevol barri o zona com, per exemple: Deusto, La Ribera, Arangoiti, Matiko, Uribarri, Otxarkoaga, Txurdinaga, Begonya, Bolueta, Santuxu, Moyua, Atxuri, Casc Vell, San Francisco, Sant Adrià, Miribilla, Abando, Solokoetxe, etc.

Podem realitzar la teva mudança a Bilbao, des de qualsevol punt de la província: Basauri, Barakaldo, Galdakao, Zaratamo, Loiu, Sestao, Portugalete, Etxebarri, etc.

Equip professional

El nostre equip és totalment professional i tractarà les teves pertinences amb seguretat i amb la màxima cura amb l'objectiu que arribin en perfectes condicions a la destinació. A més, comptem amb una àmplia xarxa de vehicles per fer els transports. És important tenir en compte que comptem amb més de 15 anys d'experiència al sector.

Si estàs pensant en canviar de domicili o oficina a Biscaia, posa't en contacte amb nosaltres perquè et puguem oferir un pressupost sense compromís i adaptat a les teves necessitats.

Tancar

Aconsegueix un pressupost immediat
i un descompte de fins a un

Et truquem ara

*Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace