Mudances Valencia - Embalatge i Transport - Bluespace
Truca gratis al
900 250 900
de dilluns a diumenge
Et truquem ara
Et truquem ara
Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace
o truca'ns gratis al 900 250 900
Mudances València
Mudances València amb Bluespace

Bluespace disposa d´una xarxa de centres, que facilita les mudances a València. Oferim servei d´embalatge, transport i emmagatzematge, al millor preu amb les mudances.

Disposem de 5 centres de trasters a la ciutat de València.

La proximitat dels centres facilita la teva mudança. A Bluespace ens encarreguem del transport i emmagatzematge de les teves coses.

El nostre servei de mudances a Valencia dóna cobertura a la ciutat i als afores. També disposem d´un servei nacional de mudances amb altres punts d´Espanya.

Mudar-te amb Bluespace és així de fàcil
Embalatge
T’oferim les caixes automuntables més fàcils del mercat
Transport
T’emportem les teves coses a casa.
Emmagatzematge
Guardem les teves coses el temps que necessitis.
DEMANA UN PRESSUPOST

Truca’ns GRATIS ara

900 250 900

o envia’ns la teva consulta sense compromís

Quin tipus de mudança necessites?
Les teves dades personals
Si us plau introdueixi un valor bon.
¿Com prefereixes que et contactem?
Responem les teves preguntes
 • Quin preu te una mudança a València amb Bluespace?
  El servei professional de mudances a València varia en funció del nombre de pertinences i la distància a què es realitza. Contacta sense compromís i t´oferirem una tarifa ajustada a les teves necessitats.
 • Cobreixen també totes les localitats properes?
  Sí, el servei de mudances de Bluespace és present tant a València com a totes les localitats pertanyents a l'àrea metropolitana.
 • Quant trigo a contractar i realitzar la meva mudança a València?
  Des del moment de l'aprovació del nostre pressupost, en un marge de dies podem tenir preparat el nostre equip per a la realització de la mudança a València.
 • Com és l'embalatge utilitzat per protegir les meves pertinences?
  L'equip de Bluespace realitza un embalatge professional de totes les teves coses. Destaquen les nostres caixes automuntables.
 • Puc fer la meva mudança de València a l'estranger?
  Sí, el servei de mudances de Bluespace a València cobreix altres països. Tenim una llarga experiència en mudances internacionals.
 • Quin preu té llogar un traster durant la meva mudança a la zona de València?
  Pots contractar un traster Bluespace, de manera complementària a la teva mudança. El contracte de trasters és flexible i s'adapta alhora que ho necessitis. Disposem de 5 centres de trasters a València.
Confia'ns la teva mudança a València

València és una altra de les grans ciutats dEspanya i té una gran riquesa cultural. Això fa que moltes persones es vulguin mudar a aquesta ciutat. En aquests casos cal comptar amb el suport d'un equip de professionals que es pugui encarregar de la nostra mudança del domicili o de l'oficina.

Bluespace ofereix un servei complet de mudances tant dins com fora de la ciutat. Si estàs interessat en realitzar una mudança a València, posa't en contacte amb nosaltres i un professional t'assessorarà i t'oferirà més informació sempre ajustada a les teves necessitats.

El servei complementari de trasters a València de Bluespace t'ofereix una solució d'espai temporal oa llarg termini per guardar les teves coses.

Serveis que ofereix a València l´equip de mudances de Bluespace

A Bluespace ens ocupem de tot i això farà que no t'hagis de preocupar de res. El servei de mudances es compon de tres grans pilars: embalatge de les teves coses en caixes d'alta qualitat, transport des de València fins al lloc de destinació (pot ser nacional o internacional) i emmagatzematge. El servei d'emmagatzematge és un extra que només hauràs de contractar si necessites guardar les teves coses durant un període de temps.

Així mateix, en el cas que ho necessitis, també ens podem encarregar d'altres coses com, per exemple: de muntar i desmuntar els teus mobles.

Oferim els nostres serveis a particulars, famílies, empreses o autònoms i ens encarreguem de mudances grans però també de mudances petites.

Localitats de València on oferim el servei de mudances

València és una ciutat on pots trobar-ho tot a mà perquè no té una gran extensió. Nosaltres podem encarregar-nos de la teva mudança et trobis al punt de la ciutat que et trobis: La Seu, El Carme, El Pilar, Sant Francesc, El Mercat, La Roqueta, Campanar, Trinitat, Nou Moles, Sant Isidre, El Grau, Ciutat Jardí, Benimàmet, El Palmar, La Carrasa, La Fuensanta, etc.

El nostre servei de mudances a València, també és present a tota l'àrea metropolitana. Per exemple, en localitats com: Alcàsser, Catarroja, Alaquàs, Alfafar, Moncada, Picasent, Rocafort, Torrent, Paiporta o Manises.

Equip professional

Cuando hacemos una mudanza es importante asegurarnos de que el equipo que se va a encargar del traslado y del embalaje es totalmente profesional y que los vehículos que se van a utilizar pueden adaptarse a nuestras necesidades. Con Bluespace no tendrás que preocuparte por ello, las opiniones de nuestros clientes y nuestros más de 15 años de experiencia en el sector hablan por nosotros.

Si quieres más información o un presupuesto que se adapte a tus necesidades, puedes ponerte en contacto con nosotros a través del formulario de contacto, de llamada telefónica o presenciándote en cualquiera de nuestros 5 centros de valencia.

Tancar

Aconsegueix un pressupost immediat
i un descompte de fins a un

Et truquem ara

*Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace