Sostenibilitat | Bluespace.ES
Truca gratis al
900 250 900
de dilluns a diumenge
Et truquem ara
Et truquem ara
Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace
o truca'ns gratis al 900 250 900
A Bluespace tenim un gran compromís amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient.
En aquest sentit, hem desenvolupat una sèrie d’iniciatives que
contribueixen activament amb la protecció del nostre entorn i ajuden a crear una societat cada cop més sostenible

La nostra estratègia de Sostenibilitat

Com a empresa Líder de Self-Storage a Espanya tenim un propòsit i compromís de crear valor a llarg termini fomentant ser una empresa més sostenible per als nostres clients, empleats, proveïdors, inversors, i per descomptat amb el medi ambient.

Estem compromesos a augmentar el valor per als accionistes i els clients, proporcionar feina estable i construir relacions beneficioses a llarg termini amb els nostres proveïdors i comunitats. La sostenibilitat està integrada en tot allò que fem. Afecta cada decisió comercial a tota l’empresa, des d’adquisicions de propietats, projectes de construcció, relacions amb inversors, cultura empresarial i gestió dels nostres centres.

Apostem per l’energia verda
A Bluespace som blaus però pensem en verd i treballem constantment per reduir el consum energètic dels nostres centres. En els darrers 2 anys Bluespace, hem aconseguit reduir el consum en un 25% realitzant les següents accions:
Construcció sostenible
A més, des del 2019 incloem punts de càrrega per a cotxes elèctrics als nostres pàrquings, reduint el consum directe de combustibles fòssils i la contaminació ambiental local i de manera indirecta minimitzant el refinament i producció de derivats del petroli.

La nostra estratègia de Sostenibilitat

Prioritzem l´ús de materials ecològics evitant l´ús de plàstics o depurables.

Apostem per l’ús de formigó a les nostres construcciós, per ser un material durador i que ofereix inèrcia tèrmica i eficiència energètica

Recuperem el paviment de formigó dels terres dels nostres edificis. Atesa la seva llarga vida útil (entre 30 i 40 anys), és evident que l’equilibri ambiental d’aquest tipus de material és extremament favorable davant d’altres alternatives. A més, els paviments de formigó amb prou feines necessiten manteniment o reparacions, per la qual cosa estalviem a llarg termini en matèria primera, transport i energia.

Reciclem els residus de lobra. El formigó és un material 100% reciclable i la majoria dels paviments demolits dels nostres centres s’envien a plantes de trituració. Aquests residus es reciclen com a àrid per a les bases i subbase ferm, per a formigó magre o compactat amb corró.

Constantment busquem la manera de continuar reduint l’impacte mediambiental a les nostres construccions, és per això que treballem en els següents projectes a futur:

 

Certificat BREEAM

BREEAM és el mètode més antic del món per avaluar, qualificar i certificar la sostenibilitat dels edificis. Les categories avaluen l’ús d’energia i aigua, salut i benestar, contaminació, transport, materials, residus, ecologia i processos de gestió. Els edificis es classifiquen i certifiquen en una escala de ‘Aprovat’, ‘Bé’, ‘Molt bo’, ‘Excel·lent’ i ‘Excepcional’.

Acumulació daigua de pluja per a reg dàrees verdes.

Estudiem la possibilitat d’acumular aigua de pluja, en un tanc de 10.000 litres, per a ús a banys i reg de les àrees verdes circumdants.

Gestió de residus
També som conscients del que suposen els residus, per això treballem en una gestió eficaç dels residus.

A més, a Bluespace vetllem perquè tot el nostre material d’embalatge sigui el més ecològic possible.

Sabies que les nostres caixes Smart Blue són automuntables i reutilitzables?

Anualment venem més de 15.000 caixes que poden tenir múltiples usos, d’aquesta manera estem contribuint a reciclar 18 tones de cartró d’indústria més a l’any.

Servei de càrrega de cotxes elèctrics
A Bluespace sabem com contaminen els cotxes de combustible fòssil, per això: hem pensat en tu i en el teu cotxe elèctric!

Servei per a cotxes elèctrics

Ara als nostres centres Bluespace oferim servei de càrrega de cotxe elèctric, només has de portar el teu cable i el nostre equip estarà atent al que puguis necessitar.
Podràs venir a fer la recàrrega al nostre horari d’oficina, recorda portar el teu cable.

Som blaus però pensem en verd
Tot comença des de dins, a Bluespace volem ser els millors en allò que fem, de la manera més sostenible possible: el nostre equip és una de les peces claus per al compliment dels nostres compromisos diàriament.

REDUCCIÓ DE RESIDUS

A Bluespace eliminem l’ús de plàstic als utensilis d’un sol ús tals com (gots, culleres de cafè i altres utensilis de cuina)

DIGITAL FIRST

Implementem el servei de contracte electrònic per disminuir el nombre d’impressions i consum de paper als centres i alhora per facilitar i agilitzar el procés de contractació.

REFORMA EFICIENT

Transformem un antic edifici en un modern centre de self storage prioritzant l’ús de materials ecològics i evitant plàstics i depurables

Tu també formes part d’aquest canvi
Hi ha moltes petites coses que podem fer per salvar el planeta. Escollir caminar en comptes de conduir, reutilitzant les bosses del supermercat, reduint el consum d’electricitat, reciclant o fent upcycling, entre moltes altres… I sabies que llogant un Bluespace estàs ajudant el planeta?
Tancar

Aconsegueix un pressupost immediat
i un descompte de fins a un

Et truquem ara

*Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace