Avis Legal

Avis Legal

Sóc client

1. Avís legal i Política de privacitat

Aquesta pàgina web és propietat de Blue Self-Storage, S.L., i té caràcter merament informatiu sobre els serveis de lloguer d’espais que presta la nostra empresa. El fet d’accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions d’ús.

El nom del domini www.bluespace.es, està enregistrat a favor de Blue Self-Storage, SL, amb CIF B62922604 i domicili social en Carrer Bravo Murillo 194, 28020 Madrid, elèfon de contacte +34 900.250.900 i adreça de correu electrònic eduard.bosch@bluespace.es. Les dades Registrals del domini són Registre Mercantil de R.M. Barcelona, Tom 34869, Foli 42, Full B252799, Inscripció 1ª.

2. Propietat intel•lectual de la web.

Tots els drets de propietat intel•lectual del contingut d’aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de Blue Self-Storage, S.L., i és a qui li correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos. Així, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de Blue Self-Storage, S.L. De la mateixa manera, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

3. Contingut del web i enllaços.

Blue Self-Storage, S.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços des de la pàgina www.bluespace.es. La presència d’aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir en la pàgina web de destí. En el cas que Blue Self-Storage, S.L. tingués coneixement efectiu que l’activitat o la informació a què remetin aquests enllaços és il•lícita, constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l’enllaç corresponent a la major brevetat possible.

4. Intercanvi o difusió d’informació.

Blue Self-Storage, S.L. declina tota responsabilitat derivada de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment no ens fem responsables de l’ús que els menors puguin fer d’ella en cas que els continguts a que tinguin accés puguin ferir la seva sensibilitat.

5. Actualització i modificació de la pàgina web.

Blue Self-Storage, S.L. es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

6. Indicacions sobre aspectes tècnics.

Blue Self-Storage, S.L no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser originats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del seu control.

Des Blue Self-Storage, S.L. no es garanteix l’absència de virus i altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d’usuari d’aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. De la mateixa manera, no es responsabilitza davant possibles danys i perjudicis que pugui patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.

7. Tractament de dades de l’usuari.

Quan l’usuari facilita les seves dades de caràcter personal i / o de currículums utilitzant els nostres formularis o e-mails de contacte, està autoritzant expressament a Blue Self-Storage, S.L. al tractament automatitzat de les seves dades personals per poder atendre les seves peticions de serveis i / o gestionar la seva participació al alguns dels nostres processos de selecció. Blue Self-Storage, SL, inclourà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de protecció de dades, tot això en compliment de la normativa vigent RGPD (UE) 2016/679. Blue Self-Storage, S.L. no cedirà o comunicarà a tercers les dades rebudes sense consentiment exprés de l’usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l’usuari ens hagi sol•licitat. L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació, oposició i tots aquells que li són reconeguts per la citada normativa, dirigint-se per escrit a Blue Self-Storage, Responsable del Fichero, ubicat en Carretera Reial 141-143 08960 Sant Just Desvern, Barcelona.