Qui Som | Bluespace.ES
Truca gratis al
900 250 900
de dilluns a diumenge
Et truquem ara
Et truquem ara
Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace
o truca'ns gratis al 900 250 900
Contactar per WhatsApp
Contacta'ns per WhatsApp

Qui som

Sobre nosaltres i quina és la nostra ambició?

Bluespace és el primer operador de self storage amb 72 centres entre Barcelona, Madrid, València i Bilbao, Lisboa i París. A més, oferim serveis i solucions a través dels nostres Excellent Partners. Al 2019 Bluespace va arribar a Portugal amb 7 centres a Lisboa i al 2020 a França amb 4 centres a París, sumant un total de 83 centres de self storage a 3 països.

Des de Bluespace perseguim convertir-nos en la millor empresa de self storage a Europa i per a això, hem elaborat un pla d’expansió a 5 anys en què tindrem 175 centres i 400 empleats.


La nostra missió

Proporcionar als nostres clients la major qualitat de Self Storage a través d’un servei personalitzat, edificis de qualitat i serveis de transport adequats. Tot això recolzat per la tecnologia necessària, de manera sostenible i amb valors ecològics i de cura mediambiental.

Proporcionar un excel·lent entorn laboral als nostres empleats i una cultura d’alta integritat, amb oportunitats per adquirir experiències professionals valuoses i habilitats de lideratge, així com potencial de creixement.

Proporcionar valor a llarg termini i els millors retorns als nostres accionistes.

Tot això amb un compromís ferm en crear valor a llarg termini sent una empresa sostenible pels nostres clients, empleats, proveïdors, inversors, i amb el medi ambient.

La nostra visió

La nostra ambició és el ser el líder de la indústria de Self Storage, amb 175 centres a Europa. Líder tan en quota de mercat com en satisfacció del client en els mercats en els què operem.

Ens esforcem contínuament per créixer en els mercats en els que ja operem i expandir-nos a nous països.
Tancar

Aconsegueix un pressupost immediat
i un descompte de fins a un

Et truquem ara

*Al fer clic acceptes la política de privadesa de Bluespace