Qui Som | Bluespace.ES

Qui Som

Sobre nosaltres i quina és la nostra ambició?

Bluespace és el primer operador de self storage a Espanya amb més de 35 centres entre Barcelona, ​​Madrid i València. A la resta del país oferim serveis i solucions a través dels nostres Excellent Partners.

Des de Bluespace perseguim convertir-nos en la millor empresa de self storage a Espanya i per a això, hem elaborat un pla d’expansió a 5 anys en què tindrem 100 centres i 400 empleats.

La nostra missió

La nostra missió empresarial persegueix crear valor per a tots els nostres grups d’interès, és a dir, per als nostres clients, empleats i inversors.

La nostra plantilla està formada per un equip de professionals motivat que se sent orgullós de treballar en una empresa que els ofereix la llibertat, seguretat i reconeixement necessaris per oferir un servei excel·lent. Són ells els que ens han triat com una de les millors empreses per treballar a Espanya.

Des de Bluespace volem fer la vida més fàcil i còmoda als nostres clients, ja sigui a casa o per al seu negoci, comprenent i solucionant les seves necessitats d’espai amb un servei personalitzat i a mida.

També perseguim satisfer les expectatives que els nostres inversors han dipositat en nosaltres. Ens sentim molt orgullosos d’oferir una evolució ferma i positiva aliena a la tendència que ofereix l’actual situació econòmica.