Política de Privacidad
Sóc client

Aquesta pàgina web és propietat de Blue Self-Storage, S.L., i té caràcter merament informatiu sobre els serveis de lloguer d’espais que presta la nostra empresa. El fet d’accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions d’ús.

El nom del domini www.bluespace.es , està registrat a favor de Blue Self-Storage, S.L., amb CIF B62922604 i domicili social en Carretera Reial 141-143 08960 Sant Just Desvern, Barcelona. Telèfon de contacte +34 900.250.900 i adreça de correu electrònic marketing1@bluespace.es . Les dades Registrals del domini són Registre Mercantil de R.M. Barcelona, Tom 34869, Foli 42, Full B252799, Inscripció 1ª.

  1. Propietat intel·lectual del web.

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de Blue Self-Storage, S.L., i és a qui li correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos. Així, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de Blue Self-Storage, S.L. De la mateixa manera, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

  1. Contingut del web i enllaços.

Blue Self-Storage, S.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços des de la pàgina www.bluespace.es . La presència d’aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir en la pàgina web de destí. En el cas que Blue Self-Storage, S.L. tingués coneixement efectiu que l’activitat o la informació a què remetin aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l’enllaç corresponent a la major brevetat possible.

  1. Intercanvi o difusió d’informació.

Blue Self-Storage, S.L. declina tota responsabilitat derivada de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment no ens fem responsables de l’ús que els menors puguin fer d’ella en cas que els continguts a que tinguin accés puguin ferir la seva sensibilitat.

  1. Actualització i modificació de la pàgina web.

Blue Self-Storage, S.L. es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

  1. Indicacions sobre aspectes tècnics.

Blue Self-Storage, S.L no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser originats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.

Des Blue Self-Storage, S.L. no es garanteix l’absència de virus i altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d’usuari d’aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. De la mateixa manera, no es responsabilitza davant possibles danys i perjudicis que pugui patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.

  1. Tractament de dades de l’usuari.

Quan l’usuari facilita les seves dades de caràcter personal i / o de currículums utilitzant els nostres formularis o e-mails de contacte, està autoritzant expressament a Blue Self-Storage, S.L. al tractament automatitzat de les seves dades personals per poder atendre les seves peticions de serveis i / o gestionar la seva participació al alguns dels nostres processos de selecció. Blue Self-Storage, S.L., inclourà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades. Blue Self-Storage, S.L. no cedirà o comunicarà a tercers les dades rebudes sense consentiment exprés de l’usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l’usuari ens hagi sol·licitat. L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Blue Self-Storage, S.L., responsable del fitxer, ubicat a Carretera Reial 141-143 08960 Sant Just Desvern, Barcelona.

Ús de galetes. El lloc web utilitza cookies. Una galeta és un fitxer de text que s’emmagatzema en el seu dispositiu quan vostè visita una pàgina web.

El lloc web fa servir galetes de tercers persistents amb fins analítics, per distingir usuaris i sessions, saber el temps que passa el usuari en el lloc web, el nombre de pàgines que visita, així com des d’on i com ha arribat el al lloc web .

Les galetes de tercers corresponen al servei de Google Analytics ofert per Google Inc. (1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, Estats Units). Podeu trobar més informació sobre les condicions d’ús i privacitat de dades i http://www.google.com/analytics/terms/es.html i en http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html.

L’usuari pot evitar que es transmeten a Google de les dades generades per les galetes de Google Analytics i referents al seu ús del lloc web descarregant i instal·lant el connector disponible al següent enllaç: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es.

Així mateix, l’usuari pot rebutjar l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, tingui en compte que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar el Lloc Web en la seva plena funcionalitat.

L’eliminació de les galetes depèn del navegador que utilitzeu. A continuació podeu trobar enllaços a les instruccions per eliminar galetes que ofereixen els principals navegadors:

  1. Legislació i jurisdicció aplicable.

Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris, derivades de la prestació de serveis continguts en aquesta pàgina web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola. Els usuaris d’aquesta pàgina web són conscients de tot el que s’ha exposat i ho accepten voluntàriament.